BAŞKAN ŞAHİNER VE SUNGURLULULAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ŞAHİNER VE SUNGURLULULAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ŞAHİNER VE SUNGURLULULAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Konya’ da bugün başlayan play-off müsabakalarında ilk maçına çıkan Sungurlu Belediyespor ilk maçından galip ayrıldı.

Saat 20.00’ da Konya Büyükşehir Spor ve Kongre merkezinde Bitlis temsilcisi TÜRŞAD ile karşı karşıya gelen temsilcimiz baştan sona üstün götürdüğü oyunda ilk seti 25-07, ikinci seti 25-15 ve üçüncü seti 25- 17 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Gurubun diğer maçında Alanya Belediyespor- Ürgüp spor karşılaşmasında ise gülen taraf Alanya Belediyespor oldu. Oldukça gergin geçen ve zaman zaman tartışmaların yaşandığı karşılaşmada Alanya Belediyespor ilk seti 25-20, ikinci seti 25-15 ve üçüncü seti 28-26 alarak rakibini 3-0 yendi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner bugün Konya’da Yarı Final müsabakalarının ilkini TÜRŞAD Spor ile oynayan Kırmızı Beyazlı takımımıza sürpriz yaparak yalnız bırakmadı. Ayrıca sabah saatlerinde Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından takımımıza destek amaçlı Belediye önünden araç kaldırılarak Sungurlu’ lu taraftarlar maç saatinden önce Konya’ ya geldi.
Sungurlu’ ya şampiyonluk yaşatıp 1. Lig’e yükselmek istediklerini söyleyen Başkan Şahiner, “Tarihinde ilk kez şampiyonluğa bu kadar yaklaşan voleybol takımımıza güveniyorum. Antrenör ve takımımızı tebrik ediyorum. Perşembe günü Alanya Belediyespor ve Cuma günü Ürgüp Spor ile yapacağımız maçlarıda almamız halinde Salı Günü final için Ankara’ya gideceğiz.”dedi.

Önceki Sungurlu Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi yıl dönümünde tiyatro programı düzenliyor.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum